Partnereink

Sage Logo

A Sage megnöveli a vállalkozásokat szerte a világon, az innovatív technológiák és a személyzet szakértelme és kreativitása által hozzájárulva a sikerhez.

A Sage friss pillantást vesz a vállalkozói szellemre és ügyfeleit ellátja a az inspirációhoz és sikerhez szükséges energiához, tapasztalathoz és technológiához.

Fontosabb tények és számok

0
alkalmazottal, 23 országban
Több mint
0
millió
ügyféllel világszerte
0
viszonteladóval és rendszerintegrátorral
0
millió
támogatási szerződés és 36.000 hívás lebonyolítása naponta

Deveho partnerség

Sage Golf partners

Viszonteladó hozzáadott értékkel és magasszintű akkreditációval

A Sage X3) normál lokalizációs tevékenységeinek keretében egy Sage Fejlesztési Partner vagyunk. Az Early Adopter Programme (EAP) részeként szorosan együttműködünk a Sage R&D központ a Sage X3 új változatainak fejlesztésének egy nagyon korai szakaszában

Nemzetközi partnereink
Saját partnerségi hálózatunk tagjaként megállapodásunk van a Sage X3 fő forgalmazóival az Egyesült Királyságban, Ázsiában, Afrikában és Óceániában, és támogatást nyújt a projektek számára globális megoldások kínálása révén.

logo-ovh

Az OVH a világ harmadik legnagyobb tárhelyszolgáltatója, mely innovatív termékeket és szolgáltatásokat, saját világméretű hálózatot, folyamatos R&f-et és szakemberek csoportját nyújtja, akiknek fontos az ügyfélszolgálat.

OVH – fontosabb tények és számok

+
0
millió
szerver gyártott 1999 óta
0
adatközpont 12 helyszínen
0
millió
ügyfél 132 országban
0
millió
Webtárhely

Deveho partnerség

A Community Partner program keretein belül a Deveho forgalmazza az OVH körü informatikai szolgáltatásokat vállalkozások számára: webhosztingtól a virtuális adatközpontokon, dedikált szervereken, tárolási megoldásokon és xDSL valamint VoIP kapcsolatokig, állandó innovációval és rendszeresen beiktatott új funkciókkal.

Ez a saját fejlesztésű globális hálózat és az OVH nemzetközi elterjedtsége teszi számunkra lehetővé, hogy hibátlan szolgáltatási minőséget és ultra-biztonságos hálózati garantált sávszélességet biztosítsunk be ügyfeleinknek.

ovh cloud partner with deveho

TENOR Partner

A tenor egy EDI megoldások-specialista, elismert szolgáltató az autóiparban, valamint a disztribúció és az elosztás iparágaiban. Különleges szakértelmén keresztül és jelenlétével több mint 45 országban, a Tenor kapcsolatot tart 1300 ügyféllel és 8000 vállalkozóval szerte a világon. A Tenor termékek és szolgáltatások alapja a rendelkezésre állás, a támogatás és a szolgáltatás minőségén alapul.

Deveho partnerség

A Tenor EDI Services megoldásai kapcsolatban álnak a Sage X3-al egy új programon keresztül a Tenor EDI SaaS szolgáltatásban, mely alapfelszerelés a 9. frissitésben.

A Sage X3 U9 generál egy pivot fájlt, amely automatikusan átkerül az EDI szolgáltatások platformjára, melynek a Tenor (EDI EDIBASE) a tárhelyszolgáltatója. Ez a platform átalakítja a fájlt a kívánt formátumra, és elküldi az üzenetet (szállítólevél, számla, stb) ügyfél partnerének, a protokoll és a partner távközlési hálózatának segítségével.

Ezzel szemben a kereskedelmi partnerek EDI üzeneteket küldenek (megrendelések, szállítási előrejelzések és, számlák, stb), az EDI EDIBASE platformra, amely fogadja őket, átalakítja azokat Sage X3 formátumra, majd átadja azokat az EDI modul Sage X3 U9-nak.